Fliser & klinker

Fliser og klinker – Vi er eksperter

RV Murerentreprise opsætter fliser og klinker, og det er altid med et smukt resultat. Du vil kunne glæde dig mange år frem over solidt håndværk, når vi har sat dine fliser og klinker op.

Uanset hvor stor en overflade, du gerne vil have lavet, påtager vi os med glæde opgaven med at gøre dine vægge og gulve flotte. Vi udfører opgaver i private hjem, i virksomheder og for boligselskaber.

Fliser og klinker i høj kvalitet

Når RV Murerentreprise står for opsætningen af fliser og klinker, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt de nu bliver siddende, og sidder lige. Det gør de! Vi gør også meget ud af finish i forhold til de elementer og materialer, det skal passe sammen med, om det er lister, bordplader, hårde hvidevarer, karme eller gulvoverflader. Det hele skal passe sammen og sidde smukt som en helhed, og med mange års erfaring, ved vi præcis, hvordan vi får det bedste resultat.

Flotte og hygiejniske fliser og klinker

Uanset hvilken type du vælger at få sat op, signalerer det både stil og personlighed. Der er mange forskellige typer fliser og klinker på markedet, og måske har du allerede valgt nogle? Det kan være de smukke keramikfliser, du fandt på en rejse til Sydeuropa, eller det kan være de fliser, der passer til rummet i forvejen. Vi sætter dem alle op, hvor du ønsker det.
Både i vådrum, køkkener og produktionslokaler er fliser og klinker også meget eftertragtede, fordi de er nemme at gøre rent, og man dermed kan overholde hygiejnekravene. Samtidig er den daglige vedligeholdelse minimal – det bliver du glad for mange år frem.

Forskellen på fliser og klinker

En flise kan enten være fremstillet i sten, beton eller i brændt ler. Fliser i brændt ler er glaserede, ligesom klinker er det, men de er typisk ikke så stærke, som klinker er. Der er ligeledes forskel på forskellige flisers hårdhed og slidstyrke.

Klinker er brændt ved en meget høj temperatur, og er produceret i kalkfattigt, jernholdigt ler. Derfor er klinken trykstærk med stor hårdhed. Af samme grund anvendes klinker typisk til gulvbelægning men kan også fint anvendes til vægge. Klinker er svære at ødelægge og slide, og det gør dem ideelle til køkkengulve, badeværelsesgulve og bryggersgulve.

Medlem af Byg Garanti

RV Murerentreprise monterer:

  • Køkkenfliser og -klinker
  • Fliser og klinker til produktionslokaler
  • Fliser og klinker til industrikøkkener

Kontakt os og hør mere

Vi kører dagligt ud fra Asnæs til Holbæk og Odsherred, og vi kommer gerne forbi for at drøfte opsætning af fliser og klinker med dig og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21

RV Murerentreprise ApS - Din foretrukne murer i Holbæk, Kalundborg, Odsherred & omegn