Badeværelser

NYT BADEVÆRELSE I ODSHERRED, NYKØBING SJÆLLAND OG ASNÆS

Er drømmen at få et nyt badeværelse – eller en renovering af det, du har? Så kontakt RV Murerentreprise, vi har massiv erfaring med at renovere og nybygge badeværelser i alle typer ejendomme.

Det er nu rart at bruge en håndværker, der ved, hvad han har med at gøre. Hos RV Murerentreprise har alle vores murere ekspertise inden for såvel nyt badeværelse som badeværelsesrenovering. Dermed lægger du dit badeværelsesprojekt i de bedste hænder.

ET NYT BADEVÆRELSE SKAL INDFRI MANGE DRØMME

Med et nyt badeværelse er der mange forventninger, og moderne badeværelser skal indfri drømmen om et frirum i hverdagens stress og jag. Hvor tidligere tiders badeværelser var et rum, man mest opholdt sig i af nød, og der stort set udelukkende var lagt vægt på det funktionelle, skal man i dag have lyst til at bruge tid og ikke mindst penge, på at gøre badeværelset til det frirum, hvor hele familien nyder at opholde sig med fokus på wellness og afslapning. Samtidig skal badeværelset stadig være funktionelt og praktisk.

Hos RV Murerentreprise har vi mange års erfaring med at skabe badeværelser, hvad enten drømmen er et helt nyt badeværelse eller en renovering af dit nuværende.

Der er mange valg at tage, når et nyt badeværelse skal planlægges, og vi vejleder gerne.

Skal dit nye badeværelse f.eks. have opdateret

  • Gulve – klinker?

  • Lofter – sænkede, eller med halogenspots?

  • Vægge – filtsede, vandskurede, klinker, fliser eller måske kombineret?

  • Sanitet – fritstående eller indmuret?

  • Hårde hvidevarer – skal der være plads til det?

  • Armaturer – stål, børstet stål, bruser?

  • Badekar – jacuzzi – indmurede bænke?

MÅSKE ER DET NOK MED EN BADEVÆRELSESRENOVERING?

Hvis du synes, at dit nuværende badeværelse fungerer godt, men trænger til en opfriskning eller en ombygning, kan vi tilbyde dig at lave alt fra en lille tilpasning, udskiftning af sanitet med mere, til den store renovering.

Måske er du glad for dele af dit badeværelse allerede, og måske siger budgettet, at en total ombygning vil være for omfattende? Så lad os vejlede dig om, hvor langt du kan nå med renovering af dit nuværende badeværelse. Du vil blive overrasket over, hvordan selv en mindre forandring kan føles som et næsten helt nyt badeværelse.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 59 62 14 21 eller sende os en e-mail til info@renevoss.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

Du kan se et par eksempler på vores arbejde her

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal energirenovere. XL-byg har lavet en informerende oversigt, hvor de forklarer Alt om energirenovering.

KONTAKT OS OG HØR MERE OM ET NYT BADEVÆRELSE

Vi kører dagligt ud fra Asnæs til Holbæk og Odsherred for at lave badeværelser, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dine tanker og planer om et nyt badeværelse eller en renovering.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21 – så kommer vi forbi og høre om din drøm, og sender en pris på drømmen om et flottere badeværelse!

RV MURERENTREPRISE

Vi holder til i Asnæs, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

KONTAKT OS

Søgårdsvej 7
​4550 Asnæs

Telefon: 59 62 14 21

Mail: info@renevoss.dk

CVR: 26987636

f-renevoss     linkedin-renevoss

Læs om persondata