Flisearbejde

FLISEGULV MED STIL

RV Murerentreprise opsætter fliser og klinker, og det er altid med et smukt resultat. Du vil kunne glæde dig mange år frem over solidt håndværk, når vi har sat dine fliser og klinker op.

Med de mange flotte fliser og klinker på markedet. Vi lægger alt fra små mosaiksten til store fliser i alle de rum, der kan have gavn af et flisegulv. Uanset hvor stor en overflade, du gerne vil have lavet, påtager vi os med glæde opgaven med at gøre dine vægge og gulve flotte. Vi udfører opgaver i private hjem, i virksomheder og for boligselskaber.

FLISER OG KLINKER I HØJ KVALITET

Når RV Murerentreprise står for opsætningen af fliser og klinker, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt de nu bliver siddende, og sidder lige. Det gør de! Vi gør også meget ud af finish i forhold til de elementer og materialer, det skal passe sammen med, om det er lister, bordplader, hårde hvidevarer, karme eller gulvoverflader. Det hele skal passe sammen og sidde smukt som en helhed, og med mange års erfaring, ved vi præcis, hvordan vi får det bedste resultat.

Fliser har mange anvendelsesmuligheder og kan lægges overalt

  • Badeværelses- eller toiletgulv

  • Bryggersgulv

  • Køkkengulv

  • Stue- og køkkengulv

  • Værelses- og kontorgulv

  • Lagerhal-, butiks- eller produktionsgulv

VORES FLISEARBEJDE HAR LANG HOLDBARHED

Mange bor i dag i huse, der er opført for både 40 og 50 år siden, og hvor flisegulvet stadig er flot og intakt. Men måske har det ikke den rette stil i forhold til resten af hjemmet eller ejendommen.

Vi laver flisearbejde for både private kunder, virksomheder og boligselskaber, og ingen opgave er for lille eller for stor.

Hos RV Murerentreprise kan vi tilbyde at fjerne dit eksisterende flisegulv og lægge et flot nyt. Hvis du har en anden gulvtype under, kan vi enten bygge ovenpå dette, eller fjerne det inden nyt flisegulv lægges.

Med et flisegulv vælger du en gulvtype med meget lang holdbarhed, der samtidig er nemt at rengøre og tåler fugt og snavs, uden at det påvirker selve flisen.

Flisegulve er også meget populære i produktionsområder, fordi de er nemme at holde hygiejnestandarden på.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 59 62 14 21 eller sende os en e-mail til info@renevoss.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

DU KAN VÆLGE MANGE DESIGNS PÅ DIT FLISEGULV

Der er rigtig mange forskellige flisetyper, og der kommer hele tiden nye til. Det giver dig mulighed for at vælge lige den stil, du ønsker, når du skal have et flisegulv.

Der er de traditionelle kvadratiske fliser, ofte ensfarvede, der er mosaikfliser, der er betonfliser og fliser med trælook og metallook og smukke keramikfliser. Valget er dit – RV Murerentreprise kan lægge det hele.

LAD OS DRØFTE DIT KOMMENDE FLISEARBEJDE

Vi kører ud fra Asnæs for at lægge flisegulv i Holbæk og Odsherred og kommer gerne forbi for at drøfte dine planer og muligheder for at få et flot flisegulv. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21, så kan du få et stærkt og smukt flisegulv.

RV MURERENTREPRISE

Vi holder til i Asnæs, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

KONTAKT OS

Søgårdsvej 7
​4550 Asnæs

Telefon: 59 62 14 21

Mail: info@renevoss.dk

CVR: 26987636

f-renevoss     linkedin-renevoss