BETONARBEJDE

Skal du have udført professionelt jord- & betonarbejde, så er RV Murerentreprise den rette samarbejdspartner for dig. Vi har i mange år hjulpet danskere i Odsherred, Holbæk og omegn med alle typer for jordarbejde og betonarbejde. Uanset om du har brug for nedgravning, støbning af fundament eller regulering af terræn kommer vores jord og beton arbejder gerne ud til dig.

20+ års erfaring i branchen

Medlem af Byg Garanti

Aktiv CO2-reduktion

Beton- & Jordarbejde

Der er utallige grunde til at få udført professionelt jord- & betonarbejde. Du ønsker måske at få støbt en ny sokkel til huset, få lagt nyt fundament til din bolig eller få gravet en fordybning til en trampolin i jord højde. Som dit byggefirma i Odsherred, har vi gennem mange år opbygget et unikt kendskab til både behov og arbejdstyper i området. Uanset om du drømmer om at udvide køkkenet i boligen, eller udjævne jordniveauet i haven, har vi med sikkerhed varetaget en lignende opgave før. Derfor kan du trygt lade os varetage dit jord- & betonarbejde.

Hos RV Murerentreprise er det vores første, og største, prioritet at afklare os med dine behov. Først når vi har skabt et kendskab og forståelse for opgaven, kan vi skabe en plan og et løsningsforslag på dit betonarbejde. For at kunne skabe de bedste og mest holdbare resultater, har vi stor fokus på at udvikle vores egne kompetencer. Dette tillader os at skabe de bedste løsninger til dit betonarbejde. Hos RV Murerentreprise mener vi nemlig, at der altid er mulighed for at forbedre sig. Vi følger med i branchens udvikling, og implementere de bedste og mest effektive metoder, teknikker og værktøjer i vores betonarbejde. Dette sikrer os at vi kan hjælpe med enhver type for betonopgave du måtte søge hjælp til.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

Hjælp til det hele

For at hjælp med at danne et overblik over de opgaver vi oftest bliver bedst om at løse, har vi samlet en liste herunder:

Desuden kan vi tilbyde alle former for gravearbejde til f.eks. render, swimmingpool, trampoliner eller små søer.

Finder du ikke din opgave på denne liste, er du velkommen til at kontakte os. Sammen gennemgår vi dit betonarbejde, og finder den rette løsning.

Skal du bygge ud eller bygge nyt, så er vi klar til at lave fundamentet inkl. udgravning & kloak arbejde, men vi håndterer selvfølgelig også mindre beton opgaver i Odsherred, Holbæk og Roskilde. Hos RV Murerentreprise er vi autoriseret kloakmester og står inde for godt håndværk. Som en naturlig del af processen er vi selvfølgelig klar med råd og vejledning.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

TILBYGNING & NYBYGNING

Igennem årene er RV Murerentreprise blevet til mere end en traditionel murerforretning, vi har derfor også mange års erfaring med at bygge husene helt fra bunden, støbe sokler, tilbygninger mv.
Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med at udføre alle typer for beton opgaver med fokus på detaljerne

Modtag et tilbud

Står du foran et byggeprojekt, skal bruge et erfarent firma til at varetage dit betonarbejde i Odsherred? Så skal du endelig ikke tøve med kontakte os. Del dine behov, tanker og ideer med os, så skræddersyer vi et løsningsforslag til dig. Vi kører dagligt ud fra Asnæs til Holbæk, Kalundborg og Odsherred, og vi kommer gerne forbi for at drøfte din betonopgave og give dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer