Flisearbejde

Flisegulv med stil

Hvis du går med planer om at få et smukt og holdbart flisegulv, så kontakt RV Murerentreprise. Vi har stor erfaring i at lægge flisegulv, der både er flot og slidstærkt.

Med de mange flotte fliser på markedet, er der næsten ikke den stil, du ikke kan få dit nye flisegulv i. Vi lægger alt fra små mosaiksten til store fliser i alle de rum, der kan have gavn af et flisegulv.

Vores flisearbejde har lang holdbarhed

Mange bor i dag i huse, der er opført for både 40 og 50 år siden, og hvor flisegulvet stadig er flot og intakt. Men måske har det ikke den rette stil i forhold til resten af hjemmet eller ejendommen.

Vi laver flisearbejde for både private kunder, virksomheder og boligselskaber, og ingen opgave er for lille eller for stor.

Hos RV Murerentreprise kan vi tilbyde at fjerne dit eksisterende flisegulv og lægge et flot nyt. Hvis du har en anden gulvtype under, kan vi enten bygge ovenpå dette, eller fjerne det inden nyt flisegulv lægges.

Med et flisegulv vælger du en gulvtype med meget lang holdbarhed, der samtidig er nemt at rengøre og tåler fugt og snavs, uden at det påvirker selve flisen.

Flisegulve er også meget populære i produktionsområder, fordi de er nemme at holde hygiejnestandarden på.

Fliser har mange anvendelsesmuligheder og kan lægges overalt:

  • Badeværelses- eller toiletgulv
  • Bryggersgulv
  • Køkkengulv
  • Stue- og køkkengulv
  • Værelses- og kontorgulv
  • Lagerhal-, butiks- eller produktionsgulv
Medlem af Byg Garanti

Du kan vælge mange designs på dit flisegulv

Der er rigtig mange forskellige flisetyper, og der kommer hele tiden nye til. Det giver dig mulighed for at vælge lige den stil, du ønsker, når du skal have et flisegulv.

Der er de traditionelle kvadratiske fliser, ofte ensfarvede, der er mosaikfliser, der er betonfliser og fliser med trælook og metallook og smukke keramikfliser. Valget er dit – RV Murerentreprise kan lægge det hele.

Lad os drøfte dit kommende flisearbejde

Vi kører ud fra Asnæs for at lægge flisegulv i Holbæk og Odsherred og kommer gerne forbi for at drøfte dine planer og muligheder for at få et flot flisegulv. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21, så kan du få et stærkt og smukt flisegulv.

RV Murerentreprise ApS - Din foretrukne murer i Holbæk, Kalundborg, Odsherred & omegn