Flisearbejde

Ønsker du professionelt udført flisearbejde i Odsherred eller omegn, så er RV Murerentreprise det murerfirma du har brug for. Uanset om du er i færd med at bygge nyt badeværelse i din bolig eller ønsker et nyt udseende i dit køkken, hjælper vi hellere end gerne med at skabe holdbare resultater. Om dit flisearbejde skal udføres af æstetiske eller praktisk grunde, er vi altid klar til at assistere dig.

20+ års erfaring i branchen

Medlem af Byg Garanti

Aktiv CO2-reduktion

Erfaren Flisemurer

Der findes et utal af områder og grunde til at få udført flisearbejde. Ligeledes findes der utallige materialer og typer af fliser der kan anvendes i arbejdet. Korrekt udført flisearbejde kræver kendskab til flisen, samt for du ønsker dem. Visse fliser er beregnet til specifikke områder, og opsættes de forkerte fliser reduceres kvaliteten og holdbarheden af arbejdet. Som din flisemurer i Odsherred er vi klar til at hjælpe dig med dit flisearbejde. Uanset om du søger rådgivning om materialer, hjælp til arbejdet eller udvælgelse af design.

De mange muligheder giver dig mulighed for at understøtte din personlige stil i hjemmet. Fliserne kan være traditionelle kvadratiske fliser, ensfarvede, mosaikfliser, betonfliser eller fliser med trælook og metallook og smukke keramikfliser. Valget er dit – RV Murerentreprise kan lægge det hele.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

DU KAN VÆLGE MANGE DESIGNS PÅ DIT FLISEGULV

Der er rigtig mange forskellige flisetyper, og der kommer hele tiden nye til. Det giver dig mulighed for at vælge lige den stil, du ønsker, når du skal have et flisegulv, hvis du har brug for vejledning, er vi altid klar med input og den dialog der kan medvirke til at resultatet er det du ønsker dig mange år frem i tiden.

Hos RV Murerentreprise kan vi tilbyde at fjerne dit eksisterende flisegulv og lægge et flot nyt. Hvis du har en anden gulvtype under, kan vi enten bygge ovenpå dette, eller fjerne det inden nyt flisegulv lægges.

Med et flisegulv vælger du en gulvtype med meget lang holdbarhed, der samtidig er nemt at rengøre og tåler fugt og snavs, uden at det påvirker selve flisen. Flisegulve er også meget populære i produktionsområder, fordi de er nemme at holde hygiejnestandarden på.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

FLISEGULV MED STIL

RV Murerentreprise opsætter fliser og klinker, og det er altid med et smukt resultat. Du vil kunne glæde dig mange år frem over solidt håndværk, når vi har sat dine fliser og klinker op.

Der er mange flotte fliser og klinker på markedet, men er de ikke opsat med fokus på detaljerne kan resultatet drille øjet i mange år. Vi lægger alt fra små mosaiksten til store fliser i alle de rum, der kan have gavn af et flisegulv. Uanset hvor mange kvadrater meter du har, påtager vi os med glæde opgaven med at gøre dine vægge og gulve flotte. Vi udfører opgaver i private hjem, i virksomheder og for boligselskaber i hele Odsherred, Holbæk og Roskilde området

FLISER OG KLINKER I HØJ KVALITET

Når RV Murerentreprise står for opsætningen af fliser og klinker, skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt de nu bliver siddende, og sidder lige. Det gør de! Vi gør også meget ud af finish i forhold til de elementer og materialer, det skal passe sammen med, om det er lister, bordplader, overgang mellem andre typer gulve eller andre flader. Det hele skal passe sammen og sidde smukt som en helhed, og med mange års erfaring, ved vi præcis, hvordan vi får det bedste resultat.
Mange bor i dag i huse, der er opført for både 40 og 50 år siden, og hvor flisegulvet stadig er flot og intakt. Men måske har det ikke den rette stil i forhold til resten af hjemmet eller ejendommen.
Vi laver flisearbejde for både private kunder, virksomheder og boligselskaber, og ingen opgave er for lille eller for stor.

Da der på markedet udbydes et stort udvalg af forskellige fliser, har dine ideer og tanker en enorm indflydelse på det endelige design og resultat. Du har mulighed for at udvælge og tilpasse mønstre, farver tekstur og lignende aspekter og egenskaber på dine fliser. Yderligere findes der utallige materialer dine fliser kan være lavet i. Herunder kan du læse nærmere om nogle af de mest almindelige fliser.

Dine behov for at få udført flisearbejde kan variere alt afhængegigt af hvor du ønsker dem. Fliser er ideelle i rum og lokaler hvor der er større sandsynlighed for mad eller væske spild, eller hvor der kommer aftryk og slid fra sko. Rengøring af fliser er nemt og effektivt, spild og snavs kan fjernes hurtigt. Ligeledes egner fliser sig særligt godt til rum med gulvvarme, da materialerne er gode til at absorbere og beholde energi. Ønsker du at lære mere om vores fliser eller har behov for en dygtig og erfaren flisemurer, er du velkommen til at kontakte os.

LAD OS DRØFTE DIT KOMMENDE FLISEARBEJDE

Vi kører ud fra Asnæs for at lægge flisegulv i Holbæk, Kalundborg og Odsherred og kommer gerne forbi for at drøfte dine planer og muligheder for at få et flot flisegulv. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21, så kan du få et bud på dit fremtidige flotte flisegulv.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer