20+ års erfaring i branchen

Medlem af Byg Garanti

Aktiv CO2-reduktion

NYT BADEVÆRELSE I ODSHERRED, NYKØBING SJÆLLAND OG HOLBÆK

René Voss etablerede i 2000 RV Murerentreprise, med en baggrund som uddannet murer, byggeteknikker og konstruktør. I starten bestod firmaet af René og en arbejdsmand, hurtigt fik René ansat en murerlærling og siden er virksomheden vokset og har i 2023 ud over René selv ansat 12 murer, 5 arbejdsmænd, 5 betonarbejdere, 4 lærlinge, 1 kloakmester, 2 byggeleder og 1 på kontoret.

RV Murerentreprise har kontor i Asnæs, men kører dagligt ud til kunder i hele Odsherred, Holbæk og Sjælland. Vores kunder er både private, erhverv og offentlige, vores opgaver variere fra opgave til opgave, både hvad angår størrelse på opgaven og type af opgaver.

RV Murerentreprise er aut. kloakmester og har været med til at renovere over 700 badeværelser, hvilket gør at vi kan kommer med gode input til din renovering.

RV Murerentreprise står gerne for hele entreprisen, så vi sikre at håndværkerne kommer på de rigtige tidspunkter og du ikke skal bruge tid på at koordinere mellem de enkelte håndværkere. Vi har faste samarbejdspartnere, så vi sikre at alt arbejde lever op til vores høje standard.

RV Murerentreprise har specialiseret os i badeværelser med individuelle løsninger, men vi har også stort fokus på mere traditionelle mureropgaver og med mange års erfaring inden for murerfaget, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt murerarbejde – stort som småt. RV Murerentreprise er medlem af Byg garanti.

René brænder stadigvæk for murerfaget og sætter stor ære i at holde virksomheden opdateret med de nyeste teknikker og materialer, hvilket er med til at udvikle alle medarbejder og dermed også virksomheden som helhed.

Som en naturlig del af udviklingen af RV
Murerentreprise er vi startet op på klimaregnskab og fokus på at minimere CO2
påvirkningen i byggeriet. Det er en svær start og det er vigtigt for René at vi ikke spænder ben for os selv i processen. Du kan læse mere om en del af vores opstart
på klimaprocessen her 

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer