Isolering af bolig

Isolering af din bolig beskytter ikke kun dit hjem og skaber det bedste indeklima, men det kan også spare dig mange penge. Hos RV Murerentreprise er vi eksperter i alle former for isoleringer. Vi arbejder med PUR skum, som tillader os at komme ud i alle kroge og kanter. Du kan derfor være sikker på at få en holdbar isolering af din bolig.

Isolering af din bolig med PUR Skum

Det kan være en stor udfordring at komme helt ud i krogene og helt tæt omkring alle rør, når der skal efterisoleres. Dette løser vores PUR skumisolering let, skummet sprøjtes ud, derfor er det nemt og få dækket alle revner og komme helt ud i hjørnerne og sikre dermed også optimal isolering op mod en sokkel af kampesten.

Skummet sprøjtes ud som en væske, der i løbet af kort tid udvides til ca. 30 gange, skummet hæfter direkte på underlaget som f.eks. kan være en stensokkel, og danner et fuldt dækkende, permanent lag over og rundt om selv de vanskeligste former. Det giver optimal energieffektivitet og forbedrer luftkvaliteten indendørs ved at fjerne luftgennemstrømning gennem vægge. I modsætning til meget af den isolering vi ellers kender, så forårsager tid og temperaturforandringer ingen ændring af isoleringens evnen.
Når RV Murereprise har isoleret med skumisoleringen skal vi vente ca. 2 timer før skummet har sat sig helt og vi er klar til at arbejde videre. Da isoleringsevnen på højere, end ved traditionel isolering, vil 155 mm PUR skumisolering svare til 300 mm traditionel isolering.

Isolering af hulrum

Grundlæggende er hulrummet det tomrum der findes mellem din boligs inder- og ydervæg. Står dette rum tomt, vil selv den mindste skade tillade kulde og fugt at trænge ind, mens varme hurtigere forlader din bolig. Hos RV Murerentreprise udføres hulrumsisolering, eller hulmursisolering, gennem brugen af PUR Skum. Dette tillader os nemt og effektivt at fylde hulrummet med vores skum. Skummet vil tage så meget plads som muligt, så dermed sikres du at selv de mindste sprækker eller skader vil blive lukket af.

I en tid hvor der er fokus på energioptimering og miljøskånende tiltag, er hulrumsisolering i din bolig en god måde at bidrage til dette mål. Hulrumsisolering er en nem og effektiv måde, hvorpå du kan reducere dit energiforbrug samtidigt med at du beskytter din bolig. Hulrumsisoleringer er nemlig en af de nemmere energioptimeringer du kan få foretaget i dit hjem

Isolering af gulve

Kulde kan komme ind i dit hjem på mange måder. Er din facade slidt, yder den ikke den optimale beskyttelse mod vind og vejr.
Skumisoleringen skaber et godt grundlag for at der evt. kan udlægges gulvvarme og RV Murerentreprise efterfølgende kan støbe gulvet, helt uden der skal bruges grus til afretning.

Modtag et uforpligtigende tilbud på isolering af din bolig

Skal vi give et bud på din næste opgave, så kører vi dagligt ud fra Asnæs til Roskilde Holbæk og resten af Odsherred for at gennemgå opgaver, har du spørgsmål til vores PUR isolering eller tænker du har en opgave hvor du med fordel kan bruge PUR skumisolering, er du altid velkommen til at kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Fordele ved professionel isolering af din bolig:

  Du vil kunne finde mange fordele når du beder RV Murerentreprise stå for isoleringen af dit hjem. Herunder kan du finde nogle af de største fordele.
  Kuldebroer er de områder af din bolig, hvor varme har lettest ved at komme ud, og kulde har rig mulighed for at komme ind. Ligeledes øges chancen for fugt i disse områder, hvilket kan lede til svamp, mug og råd.

  Materialers isolering udregnes på baggrund af en såkaldt Lambda-værdi. Overordnet betyder en lavere værdi lavere energitab, eller hvor godt et specifikt materiale er til at lede varme.

  Vores PUR skum tillader os at komme ud i alle hjørne og afkroge med den største præcision. Dermed vil der ikke være noget materialespild, og du vil ikke betale for mere end højest nødvendigt.
  Radon er en radioaktiv ædelgas, der naturligt opstår i jorden. Herfra vil den sive op gennem gulvet i din bolig, hvor den vil begynde sit henfald. Og selvom radon ikke er den farligste radioaktive kilde, er det vist at et sort niveau af radon leder til øget risiko for lungekræft. PUR Skum isolerer ikke kun mod kulde og fugt, men beskytter også mod radon fra undergrunden. Dette vil især være en fordel i huse og sommerhuse med en stueplan.
  Da vores isolering forhindrer varme i at slippe ud, vil du skulle bruge færre penge på at opvarme dit hjem. PUR skum reducerer energiforbruget væsentligt, så isoleringsomkostningerne hurtigt bliver tjent ind
  PUR skum blokere for fugt, damp og lignende, så dit hjem vil have det bedst mulige indeklima.
  Isolering er ikke kun godt for tegnebogen. Når du ikke skal bruge lige så mange ressourcer på at opvarme hjemmet, vil energiforbruget reduceres. Dette er både godt for økonomien og for miljøet.
  Da vi hos RV Murerentreprise arbejder med PUR Skum, vil vores isolering kunne finde sted hurtigt. Vi kan nemt komme ind i hulrummene, og fylde dem op med isoleringsskummet.

  Spar penge med isolering af bolig

  Kulde kan trænge ind i hjemmet på mange måder. Der kan være sprækker, huller og lignende skader i afkroge af dit hjem, der ved første øjekast ikke er synlige. Dog vil dette kunne mærkes i tegnebogen. Og det er ikke kun kulde der vil kunne komme ind. Fugt vil ligeledes komme udefra, og sætte sig i træværket i din bolig. Derfra vil muligheden for råd og svamp i dit hjem øges, hvilket kan være både dyrt og besværligt at komme af med. Og når fugt og kulde kan komme ind i dit hjem, betyder det også, at varme hurtigere vil forlade hjemmet. Du vil dermed skulle bruge mere strøm, gas, eller andre ressourcer på at opnå den ønskede temperatur. Og det vil være dyrere end mange danskere er klar over.
  Når du beder RV Murerentreprise om at skabe isolering i din bolig, vil du hurtigt kunne se fordelene. Vores PUR skum tillader os at komme ud i selv de vanskeligste og besværlige afkroge, og lukke af for vind, vejr og fugt. Dit hjem vil dermed have den optimale beskyttelse og indeklima, og i en tid hvor energiomkostningerne er stadig stigende vil dette for mange danskere være en god ting. Er du i tvivl om din bolig har den rette isolering, eller har du oplevet træk eller temperaturfald? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Hos RV Murerentreprise kommer vi gerne ud til din bolig, hvor vi sammen kan gennemgå din nuværende isolering.

  Modtag et uforpligtigende tilbud på isolering af din bolig

  Skal vi give et bud på din næste opgave, så kører vi dagligt ud fra Asnæs til Roskilde Holbæk og resten af Odsherred for at gennemgå opgaver, har du spørgsmål til vores PUR isolering eller tænker du har en opgave hvor du med fordel kan bruge PUR skumisolering, er du altid velkommen til at kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21

  Indhent et tilbud