Kloakservice

Med professionel kloakservice fra RV Murerentreprise, kan du være sikker på at din kloak fungerer som den skal. Som din autoriseret kloakmester kan vi varetage de fleste opgaver.

Om du har en stoppet kloak, har brug for udbedring i henhold til påbud, kloakrensning eller etablering af en ny kloak, er vi firmaet du ønsker, skal stå for dit kloakarbejde i Odsherred, Holbæk eller omegn

20+ års erfaring i branchen

Medlem af Byg Garanti

Aktiv CO2-reduktion

Autoriseret kloakmester til dit kloakarbejde

RV Murerentreprise udfører alt inden for kloakarbejder i Odsherred, Holbæk og resten af Sjælland. Vi er autoriseret kloakmester og har mange års erfaringer og specialiserede medarbejdere til at udføre arbejdet. Uanset hvilket problemer du oplever med din kloak, vil du med hjælp fra vores kloakmester få løst disse. Gennem årene har vi assisteret utallige danskere med alt fra slamsugning, kloakrensning og reparation af din kloak samt mange andre former for kloakarbejde.

Uanset om dit toilet er stoppet eller du skal have nedlagt et omfangsdræne kommer vi som din kloakmester i Odsherred når du kalder. Som dit kloakfirma i Odsherred, Holbæk og omegn har vi erfaret, at en af de vigtigste aspekter ved kloakarbejde, er effektiviteten. Hos RV Murerentreprise søger vi derfor altid for, at vores fagmænd har adgang og kendskab til de nyeste og bedste metoder, teknikker og værktøjer i branchen. Dette tillader os at effektivirer vores proces, samtidigt med at kvaliteten af vores kloakservice vil stige. Og selvom vi har mange års erfaring med kloakservice og kloakarbejde i Odsherred, søger vi altid nye udfordringer og muligheder for at udvikle og optimere vores arbejde og kendskab til faget.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

Kloakrensning

Som autoriseret kloakmester er en af de typer kloakservice vi oftest bliver bedt om hjælp til, er kloakrensning. Der kan være mange årsager til at der opstår en stoppet kloak, og bliver dette problem ikke håndteret korrekt, kan det få alvorlige konsekvenser. En stoppet kloak kan skyldes alt fra rotter, til ophobninger af skidt, der blokerer kloakkens evner til at lede skidt og slam væk.

Kloakservice i form af en rensning er også nødvendig, hvis der skal udføres en TV-inspektion, kloak reparationer samt mange andre typer af kloakarbejde. Når du har brug for kloakservice i Odsherred, Holbæk eller omegn anbefaler vi at du kontakter os så snart du lægger mærke til problemerne. Mindre stoppelser i afløb og lignende kan løses nemt og effektivt, hvis de bliver opdaget hurtigt. Problemer der kan løses med en slamsuger eller af en spuling af din kloak er nemlig billigere end problemer der kræver opgravning af jord eller udskiftning af rør.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

Din tilfredshed er altid i fokus

Hos RV Murerentreprise har vi siden etableringen af vores firma har stor fokus på at skabe den bedste dialog med vores kunder. Vi mener at dette er nøglen til den bedste service, og det tillader os hurtigt at danne os et kendskab og forståelse for dine behov og situation. Dermed kan vi hurtigst starte vores kloakarbejde, løse dine problemer og skabe holdbare resultater. Ligeledes sikrer det dig, at vores arbejde vil skabe 100% tilfredshed. Vi baserer vores kloakservice på dine behov, hvorefter vi med vores kendskab skaber de bedste løsninger.

Hjælp med det hele

Hos RV Murerentreprise ser vi det som vores pligt at kunne varetage alle dine behov, og løse ethvert problem med din kloak. Derfor sørger vi for, at du hos os altid har mulighed for at få en dygtig og erfaren fagmand til at hjælpe dig. Vi har dygtige medarbejdere med mange års erfaring med blandet:

Dette er kun nogle af de typer kloakarbejde vi udfører. Finder du ikke din opgave på listen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Sammen er vi sikre på at finde den rette løsning til dig. Hos RV Murerentreprise får du kompetent rådgivning, og vi står altid klar til at rykke ud til opgaver af enhver art. Vi løser opgaver for både private kunder og erhvervskunder, og kommer gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.
Du er velkommen til at ringe til os på telefon 59 62 14 21, sende en mail til info@reneovss.dk eller benytte kontaktformularen her

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

KONTAKT OS OG HØR MERE

Nogle gange er kloakarbejdet en del af vores øvrige opgaver andre gange er det en opgave for sig selv, hos RV Murerentreprise give vi gerne et bud på din kloak opgave, uanset størrelse. Selvom kloakarbejdet tit er usynligt i hverdagen, er det utroligt vigtigt at det er udført korrekt og lever op til alle gældende krav.

Vi kører dagligt ud fra Asnæs til Holbæk, Roskilde og Odsherred, og vi kommer gerne forbi for at drøfte din opgave med dig og giver dig et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer