FACADERENOVERING

Med en facaderenovering fra RV Murerentreprise, vil din bolig se så flot ud som da det blev opført. Uanset om du ønsker en facaderenovering på boligen eller sommerhuset, vil du ikke kun kunne nyde et smukt udseende, men du vil også kunne spare penge.

20+ års erfaring i branchen

Medlem af Byg Garanti

Aktiv CO2-reduktion

FACADERENOVERING PÅ EJENDOMME I HOLBÆK OG ODSHERRED

Trænger ejendommen til at få opfrisket facaden? RV Murerentreprise har mange års erfaring med at lave facaderenovering, der både pynter på huset og på varmeregningen. Du har måske lagt mærke til, at din facade har været i en bedre tilstand end den er nu? Tiden og elementerne vil naturligt slid på din bolig, og facaden er især sårbar. Facaden i din bolig eller dit sommerhus, er en af de største udvendige arealer. Den vil derfor ikke kun have en stor betydning for dit hjems udseende, men også beskyttelsen af dette. Uanset om der er tale om vind og vejr, slid, sprækker, revner eller afskallinger, Vil en facaderenovering hos RV Murerentreprise skabe glæde og gavn for både dig og dit hjem.
Oftest ser vi, at facader på boliger i Danmark er lavet af mursten, fibercement eller gasbeton. Dog er det hyppigst mursten facaden er lavet i. Hos Murermester Nielsen har vi dog den rette erfaring og kendskab til at kunne varetage din facaderenovering, uanset hvilket materiale den er lavet i.

Facaden i dit hjem er mere end bare en konstruktion. Den skaber et unikt udseende og identitet for dit hjem. Ligeledes beskytter din facade også mod regn, vind og vejr. Og i et land som Danmark, er dette en stor opgave. Er din facade blevet skadet gennem årene, kan det potentielt få store konsekvenser for din bolig. Utætheder i facaden kan resultere i, at din varmeregning vil stige. Ligeledes vil åbninger i facaden være en ideel grobund for fugtskader.
I Danmark ses facaden oftest konstrueret i gasbeton, mursten eller fibercement. Hyppigst er det dog mursten der anvendes. Når du beder os om at udføre en facaderenovering, kan du vinkel farvel til skader og utætheder. Uanset hvilke materialer din facade er lavet i.
Er din facade blevet utæt, eller har den taget skade af vind og vejr, så lad RV Murerentreprise stå for en facaderenovering, der holder i mange år.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

EN FACADERENOVERING KAN ÆNDRE HELE HUSETS UDSEENDE

Med en facaderenovering kan du helt ændre husets eller ejendommens udseende, hvis du ønsker det. Du kan få en ny farve på facaden, hvis du ønsker at få filset eller pudset den. Eller du kan vælge at beholde din oprindelige murstensfacade, hvor vi tætner huller, revner og fuger uden at lægge en ny overflade på selve facaden.

Der findes flere muligheder, når det kommer til at skabe et nyt udseende på din bolig eller sommerhus. Primært arbejder vi med to muligheder. Filtning og pudsning.

Filtsning

Filtsning er et meget tyndt lag mørtel, hvor man stadig ser strukturen, stenene og murværket.

Pudsning

Der er forskel på filtsning og pudsning. Begge har unikke beskyttende og æstetiske fordele. Da begge muligheder kan udbedre mindre skader, er det ofte en smagssag, hvad du foretrækker. Hos RV Murerentreprise har vi sot erfaring med begge dele, og vejleder dig gerne i dit valg.
Inden vi filtsere, pudser eller gør noget helt tredje, kan vi forberede facaden ved at sandblæse, vi afdækker selvfølgelig døre, vinduer med mere helt inden. Vi udbedrer skader, revner og huller, inden vi behandler selve facaden. På den måde kan din facaderenovering holde mange år frem.

Her kan du finde et par eksempler på vores tidligere arbejde

VI LAVER FACADERENOVERING DER GØR EJENDOMMEN MERE VÆRD

Med tiden vil både sol og de barske efterårsstorme sætte deres præg på ejendommenes facader i Danmark, og ikke alene er det ikke pænt, det bidrager også til øget varmeomkostninger.

Udover taget på dit hjem, er facaden det areal af din bolig, der oftest vil opleve det meste slid fra vind og vejr. Og det er desværre uundgåeligt at din facade vil falme i udseende. Har dit hus ikke den rette beskyttelse, vil chancen for skader ligeledes øges. Med en facaderenovering kan vi gøre din facade flot og tæt igen, og du vil blive overrasket over, hvor meget det vil pynte på din ejendom.

Samtidig er det en klar forbedring af indeklimaet, når fugt og kulde ikke trænger ind via utætheder. Du vil kunne mærke det på varmeregningen, når facaden er tæt. Der er dermed både den synlige gevinst og klare økonomiske gevinster ved facaderenovering; reducerede energiomkostninger og en ejendom, der ser velholdt og velplejet ud.

Endnu en fordel du vil finde når du får udført en professionel facaderenovering, er at din boligs ejendomsværdi vil stige. Er du i færd med at sælge din bolig, skal der udføres en professionel vurdering. Her er udseendet en af de største indflydelser på den endelige værdi. Dermed kan en smuk, nyrenoveret facade påvirke vurderingen.

Har facaden set bedre dage, eller ønsker du at påvirke din boligværdi? Så lad os stå for din facaderenovering. Uanset om du bor i Odsherred, Holbæk eller omegnen vil du med RV Murerentreprises hjælp give din facade nyt liv.

Hvad koster facaderenovering i Odsherred?

Når du overvejer at få udført en facaderenovering af din bolig, vil en af de aspekter af denne overvejelse nok være prisen. For at kunne skabe det helt rette tilbud til dig, beder vi dig derfor gøre nogle overvejelser. Før vi kan give dig en nøjagtig facaderenovering pris, skal vi have et kendskab til din opgave og dine behov. Der er nemlig mange forskellige aspekter og områder der påvirker din pris. Del dine behov, tanker og ideer med os. Hvor stor er din facade? Hvilken tilstand er den i? Er der tale om en enkelt facade, eller flere? Vi kommer også gerne ud, og gennemgår din facade med dig. På denne måde kan vi danne os et overblik og forståelse for din facade, og derpå skræddersy et løsningsforslag til dig.

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

Vejledning og rådgivning

Med RV Murerentreprise som din byggepartner, er du sikker på holdbare resultater af exceptionel kvalitet. Yderligere har du altid mulighed for at søge både vejledning og rådgivning. Ligeledes står vores dygtige fagmænd altid klar til at besvare ethvert spørgsmål. Vores dybe kendskab om facaderenoveringer tillader dig at lære mere om alt fra pleje af facaden, større renoveringer eller design. Gennem årene har vi hjulpet utallige dansker med at skabe de smukkeste og mest holdbare facader, og vi hjælper også gerne dig. Hos RV Murerentreprise ser vi nemlig kvalitet, holdbarhed og æstetisk som forskellige dele af den samme sag.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENOVERING

Vi kører dagligt ud fra Asnæs til Holbæk, Kalundborg og resten af Odsherred, og vi kommer gerne forbi for at drøfte din facaderenovering med dig og give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21, så kan du få et bud på din fremtidige facade.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi vender tilbage indenfor 24 timer