Badeværelser

Er drømmen at få et nyt badeværelse – eller en større eller mindre renovering af det badeværelse, du har? Så kontakt RV Murerentreprise, vi har massiv erfaring med at renovere og nybygge badeværelser i alle typer ejendomme.

NYT BADEVÆRELSE I ODSHERRED, NYKØBING SJÆLLAND OG HOLBÆK

Hos RV Murerentreprise har alle vores murere ekspertise inden for såvel nyt badeværelse som badeværelsesrenovering, vi kører dagligt ud til renoveringer i hele Odsherred, Holbæk og Roskilde området. Dermed lægger du dit badeværelsesprojekt i de bedste hænder. Det er nu rart at bruge en håndværker, der ved, hvad han har med at gøre!

Vi har gennem tiden hjulpet mange danskere med at skabe deres drømmebadeværelse. Og ønsker du et nyt badeværelse i Odsherred, Holbæk eller omegn, hjælper vi også gerne dig. Vi har et dybt kendskab og erfaring med både konstruktion af nyt badeværelse, såvel som renovering af det nuværende. Uanset om du ønsker et nyt badeværelse i dit hjem, eller om vi skal renovere badeværelset i dit sommerhus, kan du med os som samarbejdspartner være sikker på høj kvalitet, professionel service og holdbare resultater.

Når du beder os om hjælp til at skabe et nyt badeværelse i dit hjem, står vi til rådighed før, under og efter projektet er færdigt. Har du spørgsmål eller ideer til materialerne, søger inspiration til indretning eller hvis der opstår nye tanker eller ideer til dit badeværelse, står vi klar til at rådgive og vejlede. Som din samarbejdspartner hjælper vi dig også gerne i vurdering og med at træffe holdbare beslutninger. Har du eksempelvis spørgsmål til hvorvidt en udvidelse af dit badeværelse er muligt, kommer vi ud til dig. Sammen vil vi gennemgå din bolig, og identificere de muligheder der kunne være.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Det kan på stående fod være svært at give dig en pris på et nyt badeværelse. Der er nemlig mange aspekter der har indflydelse på omkostningerne. For at lære din opgave og dine behov at kende, anbefaler vi dig derfor at kontakte os. Sammen gennemgår vi alle detaljer og tanker du har. På baggrund af disse informationer, skræddersyer vi et løsningsforslag til dig.

ET NYT BADEVÆRELSE kan INDFRI MANGE DRØMME

Med et nyt badeværelse er der mange ønsker og forventninger, et moderne badeværelse skal indfri drømmen om et frirum i hverdagens stress og jag. Hvor tidligere tiders badeværelser var et rum, man mest opholdt sig i af nød, og hvor der stort set udelukkende var lagt vægt på det funktionelle, skal badeværelset i dag være både funktionelt og et rum man har lyst til at bruge tid i, måske et lille frirum, hvor hele familien nyder at opholde sig med fokus på wellness og afslapning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Vi kan klare det hele

  Før du får skabt et nyt badeværelse, eller starter på en renovering, kan du med fordel gøre dig nogle tanker på forhånd. Især omkring de områder der skal berøres. Yderligere vil det have en stor betydning for hvordan vi løser din opgave. For at give dig et overblik og hvad vi kan hjælpe dig med, har vi samlet nogle af de arbejdsopgaver fi oftest løser, når vi bliver bedt om at skabe et nyt badeværelse.
  Fjernelse af det gamle gulv

  Vi tilbyder professionel fjernelse af det gamle gulv i dit badeværelse. Vi sikrer, at det sker effektivt og omhyggeligt, så du kan få en glat og ensartet overflade til dit nye badeværelse. Vores højtuddannede og erfarne fagmænd sørger for at udføre arbejdet med omhu og sans for detaljer, så du kan være sikker på et tilfredsstillende resultat. Vi er medlem af Byg Garanti, så du kan trygt overlade opgaven til os. Kontakt os i dag for at få et tilbud på fjernelse af det gamle gulv i dit badeværelse.

  Udvidelse af badeværelse

  Ønsker du et større badeværelse? Hos RV Murerentreprise er vi altid klar til at hjælpe med skabe det perfekte badeværelse til din bolig! Vi har ekspertise i udvidelse og renovering af badeværelser, og kan hjælpe dig med processen fra start til slut. Vi udfører alt lige fra planlægning og design, til installation af nye og fliser. Vores erfarne badeværelsesmurere sikrer, at alt udføres med omhu og sans for detaljer, så du får det nye badeværelse, du altid har drømt om. Vi tager altid hensyn til dine ønsker og behov, og vi sørger for at overholde aftalte deadlines og budgetter.

  Isolering af gulve

  Vi tilbyder professionel hjælp til isolering af gulve i dit badeværelse. Vi sikrer, at gulvet er isoleret korrekt, så du undgår fugtproblemer og kulde fra gulvet. Vores erfarne håndværkere sørger for at udføre arbejdet med omhu og sans for detaljer, så du kan være sikker på et tilfredsstillende resultat. Vi benytter kun materialer af høj kvalitet, der sikrer en holdbar isolering og effektiv beskyttelse af dit badeværelse.

  Støbning af gulve

  RV Murerentreprise er specialiseret i støbning af gulve til dit nye badeværelse. Vi sikrer, at gulvet bliver støbt perfekt, så det er jævnt og stabilt til dit nye badeværelse. Vores erfarne håndværkere sørger for at udføre arbejdet med præcision og høj kvalitet, så du kan være sikker på et flot og holdbart gulv. Vi tager altid hensyn til din stil og smag, og vi sørger for at overholde aftalte deadlines og budgetter.

  Etablering af vand- eller el-gulvvarme

  Hos RV Murerentreprise tilbyder vi også professionel etablering af vand- eller el-gulvvarme i dit badeværelse. Med vores ekspertise og erfaring sikrer vi, at installationen udføres med høj kvalitet og nøjagtighed, så du får den optimale varmekilde i dit badeværelse. Vi tager altid hensyn til dine ønsker og behov og sørger for at overholde aftalte deadlines og budgetter. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende, og lad os hjælpe dig med at skabe et nyt badeværelse.

  Dette er blot et uddrag af de ydelser vi har hjulpet med. Nedenfor kan du se andre opgaver, som vi også har løst. Er din opgave ikke på listen, gør det intet. Du kan altid kontakte os, og dele dine tanker og ideer. Derfra vurderer vi, om vi har kendskabet og ekspertisen til at kunne skabe de bedste resultater.

  Dine behov er i fokus

  Når du skal have lavet et nyt badeværelse, arbejder vi altid ud fra dine behov, ideer og ønsker. Du har det dybeste kendskab til din bolig, og du forstår den interne dynamik og trafik, samt brugen af dit badeværelse. Når vi varetager konstruktionen eller renoveringen af dit badeværelse, skal du derfor altid være sikker på, at vi lytter nøje efter hvad du siger. Hos RV Murerentreprise er det altid vores største prioritet at forstå dine tanker og ideer, før vi starter vores arbejde. Dette skaber en dybere indsigt i dine behov, og sørger for at vores resultater altid vil skabe 100% tilfredsstillelse.
  Ikke to hjem er ens. Derfor vil dit perfekte badeværelse skulle skabe på en unik måde. Hos RV Murerentreprise er vi eksperter i at skræddersy vores arbejde til dine behov. Uanset om du ønsker en jacuzzi i sommerhuset, eller en ny brusekabine i din lejlighed, vil vores resultater altid være af højeste kvalitet.
  Vi har gennem årene i branchen erfaret, at de bedste resultater opstår nå vi forstår hinanden. Vi tager derfor altid de ekstra skridt det kræver at skabe fuldstændig tilfredsstillelse fra din side. Her er vi særligt stolte af vores arbejdsproces. Vi stræber efter at gøre vores arbejde så gennemsigtigt som muligt. Du har dermed mulighed for at kunne præcis hvad vi laver, og hvorfor vi gør som vi gør. Du har på denne måde også mulighed for, at stille spørgsmål eller søge vejledning i takt med at projektet udvikler sig.

  Gør nogle overvejelser

  Et par af de overvejelser der næsten altid er i forbindelse med renovering af badeværelset, uanset om det er i Rørvig eller Roskilde, parcelhus eller sommerhus er:

  Hos RV Murerentreprise har vi mange års erfaring med at skabe badeværelser, hvad enten drømmen er et helt nyt badeværelse eller en renovering af dit nuværende. Nogle renoveringer er større end andre, vi er altid klar med forslag, input og den dialog der fører til dit personlige badeværelse.

  Der er mange valg at tage, når et nyt badeværelse skal planlægges, nogle valg er oplagte for den ene, men en giver større overvejelser for andre, vi er altid opdateret på den nyeste viden og kan derfor komme med de input, der kan være med til at gøre valget nemmere for dig.

  MÅSKE ER DET NOK MED EN MINDRE BADEVÆRELSESRENOVERING?

  Hvis du synes, at dit nuværende badeværelse fungerer godt, men trænger til en opfriskning eller en mindre opdatering, kan vi tilbyde dig at lave alt fra en lille tilpasning, f.eks. udskiftning af sanitet, udskiftning af fliser eller et vindue der giver helt nyt lys i badeværelset.

  Måske er du glad for dele af dit badeværelse allerede, og måske siger budgettet, at en total ombygning vil være for omfattende? Så lad os vejlede dig om, hvor langt du kan nå med renovering af dit nuværende badeværelse. Du vil blive overrasket over, hvordan selv en mindre forandring kan føles som et næsten helt nyt badeværelse.
  Du kan se et par eksempler på vores arbejde her

  KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD på et nyt badeværelse

  Vi kører dagligt ud fra Asnæs til Holbæk og Odsherred for at lave badeværelser, og vi kommer gerne forbi for at gennemgå dine tanker og planer om et nyt badeværelse. Jeres ønsker er altid udgangspunktet for jeres fremtidige badeværelse, for at sikre at du får den løsning du drømmer om, stiller vi en masse spørgsmål – da det kun er dig der kender svaret på hvad dit fremtidige badeværelse skal leve op til.
  Du kan kontakte os enten via formularen her på siden eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21 – så kommer vi forbi og høre om din drøm, og sender en pris på drømmen om et flottere badeværelse!

  OBS! Er dette en samarbejdspartner?
  I forbindelse med renovering af dit hus, både badeværelse men også øvrige rum er der mange gode grunde til at have fokus på energirenovering. XL-byg har lavet en inspirerende oversigt over hvordan du kommer i gang med energirenovering, hos RV Murerentreprise er vi også klar til at vejlede dig i dette.

  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer