fACADERENOVERING

FACADERENOVERING PÅ EJENDOMME I HOLBÆK OG ODSHERRED

Trænger ejendommen til at få opfrisket facaden? RV Murerentreprise har mange års erfaring med at lave facaderenovering, der både pynter på huset og på varmeregningen.

Er din facade blevet utæt, eller har den taget skade af vind og vejr, så lad os lave en facaderenovering, der holder. Selvfølgelig med fradag fra SKAT.

EN FACADERENOVERING KAN ÆNDRE HELE HUSETS UDSEENDE

Med en facaderenovering kan du helt ændre husets eller ejendommens udseende, hvis du ønsker det. Du kan få lagt en ny farve på facaden, hvis du ønsker at få filtset eller pudset den. Eller du kan vælge at beholde din oprindelige murstensfacade, hvor vi tætner huller, revner og fuger uden at lægge en ny overflade på selve facaden.

Der er forskel på filtsning og pudsning, og det er en smagssag, hvad du foretrækker – vi kan lave begge dele.

Filtsning er et meget tyndt lag mørtel, hvor man stadig ser strukturen, stenene og murværket

Pudsning er et tykt lag, der dækker murværkets struktur helt

Inden vi filtser, pudser eller gør noget helt tredje, kan vi forberede facaden ved at sandblæse, og naturligvis afdække døre, vinduer med mere helt inden. Vi udbedrer skader, revner og huller, inden vi behandler selve facaden. På den måde kan din facaderenovering holde mange år frem.

Her kan du finde et par eksempler på vores tidligere arbejde

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide kontaktformularer?

Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 59 62 14 21 eller sende os en e-mail til info@renevoss.dk for et gratis og uforpligtende tilbud.

VI LAVER FACADERENOVERING DER GØR EJENDOMMEN MERE VÆRD

Med tiden vil både vind, vejr og de barske efterårsstorme sætte deres præg på ejendommenes facader i Danmark, og ikke alene er det ikke pænt, det bidrager også til øget varmetab.

Med en facaderenovering kan vi gøre din facade fin og tæt igen, og du vil blive overrasket over, hvor meget det vil pynte på din ejendom.

Samtidig er det en klar forbedring af indeklimaet, når fugt og kulde ikke trænger ind via utætheder. Du vil kunne mærke det på varmeregningen, når facaden er tæt. Der er dermed både den synlige gevinst og klare økonomiske gevinster ved facaderenovering; reducerede energiomkostninger og en ejendom, der ser velholdt og velplejet ud.

FÅ ET TILBUD PÅ FACADERENOVERING

Vi kører dagligt ud fra Asnæs til Holbæk og Odsherred, og vi kommer gerne forbi for at drøfte din facaderenovering med dig og give dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 59 62 14 21, så kan du få et bud på din fremtidige facade.

RV MURERENTREPRISE

Vi holder til i Asnæs, men vi kører ud til opgaver på hele Sjælland.

KONTAKT OS

Søgårdsvej 7
​4550 Asnæs

Telefon: 59 62 14 21

Mail: info@renevoss.dk

CVR: 26987636

f-renevoss     linkedin-renevoss

Læs om persondata